„Lindyhopo maratono 2010“ nugalėtojų porai atiteks aukso puodas, nepaisant to, kiek dalyvių varžosi. Norintiems dalyvauti tereikia užsiregistruoti su pora, sumokėti dalyvio mokestį ir laikytis iki paskutiniųjų.

Šiemet maratonas vyks “Lindyhop.lt klube” (Saltoniškių g. 29/3), kur ir kviečiami visi mylintys džiazo muziką ir šokius. Maratono organizatoriai žada pramogų ne tik dalyviams, bet ir žiūrovams. Antrojo lindyhopo maratono metu gros gatvės džiazo ansamblis “Rhythm Junkies” ir DJ’ai John Deeb bei Black Maria. Šie džiazo mylėtojai tikrai pasistengs išblaštykti miegus visiems klubo svečiams ir dalyviams.

Norintys pailsėti galės išsitiesti kino kambaryje. Renginio metu klube veiks namų stiliaus baras, kur bus galima atsigaivinti lengvais gėrimais ar išgerti kavos.

Pernykštis maratonas plačiai nuskambėjo Vilniuje ir pasaulyje, todėl šiais metais “Lindyhop.lt klubas” žada dar daugiau nepertraukiamo šokio valandų. Praeitų metų 16 valandų rekordą įveikusių maratono dalyvių laukia specialios dovanos.

Maratone gali dalyvauti kiekvienas ragavęs džiazo šokių. Juk svarbiauisia – gera nuotaika ir daug daug muzikos, kol apsisuks galva. “Miegok arba šok!” - sako lindyhopo entuziastai ir kviečia jau antrą kartą įveikti maratoną, kaip tai būdavo 1930-ųjų Niujorke.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją