Per fotohepeningą „360° kadras” su keliom dešimtim fotoaparatų vienu metu bus bandoma užfiksuoti laikinus įvairių aplinkos kūnų judesius. Beriamus traškučius, dūžtantį stiklą, šokio judesius ar tyškantį arbūzą susirinkę į vieną vietą fotografijos meno mėgėjai fotografuos iš daugybės skirtingų kampų tą pačią sekundę. Iš sujungtų kadrų bus kuriama judanti fotoprojekcija, kurioje fotoobjektyvu įamžintus kūnus galėsime išvysti 360° kampu.

Išskirtiniame „360° kadro” kūrime gali dalyvauti kiekvienas norintis. Rugsėjo 18 d. 14 val. atėjusiems į Meno fabriką „Loftas“ tereikia atsinešti skaitmeninį, rekomenduotina veidrodinį, fotoaparatą ir ritmingai bei suderintai drauge su kitais spragsėti fotoaparatų mygtukais. Drauge įamžinti ir sukurti kadrai bus pristatomi prieš festivalio „Tinklai“ vakarinę kino programą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją