Pusvalandis smagių istorijų, gražių šeimos santykių, naudingos informacijos vaikams suprantama kalba. „Tikimės, kad mūsų laida šeštadienio rytą pusvalandžiui šeimą suvienys ir pritrauks prie TV ekrano. Pirmą kartą vaikų laidai pasitelkiamas ir specialistas – vaikų ir paauglių psichiatras Linas Slušnys“, – sakė laidos prodiuserė Žydrė Gedrimaitė, – „norime, kad vaikai ir tėvai kartu žiūrėtų šitą laidą, nebūtų joje žalojančios informacijos, visi įvykiai ir reportažai būtų parengti vaikams suprantama kalba pasitelkiant pačius vaikus ir paauglius. Todėl čia labai pravers specialisto patarimai, nes tai, kas aišku ar svarbu suaugusiesiems, kartais visai nesvarbu ir nesuprantama vaikams“.

„Pagal galimybes reaguosime į vaikams aktualius įvykius, bet tik taip, kaip juos matys mūsų herojai. Linksmoji šeimynėlė taip pat domisi spektaklių vaikams premjeromis, konkursais, koncertais, šventėmis, parodomis, knygų ir kitų leidinių vaikams naujienomis“, – sakė laidos prodiuserė Ž. Gedrimaitė.

Varniukų šeimą įkūnys jaunasis „Lėlės“ teatro aktorius Karolis Butvilas ir Jaunimo teatro naujokai: Giedrė Giedraitytė, Jonė Dambrauskaitė, Simonas Storpirštis.

Laidos režisierius Antanas Gluskinas režisavo jau ne vieną spektaklį vaikams, o už darbą „Mano senelis buvo vyšnia“ pelnė aukščiausią Lietuvoje teatro apdovanojimą – „Auksinį scenos kryžių“ ir dar kartą buvo šiam apdovanojimui nominuotas.

Laidos sėkme rūpinasi visas būrys specialistų. Grimuotoja Julija Estko ir komanda, kostiumus kūrė Tomas Misevičius, muzikos autorius Marius Matulevičius, dekoracijų eskizus rengė Žilvinas Lidžius ir Remigijus Jančauskas, idėjos autorė Aurelija Petukauskaitė ir kt.

Nuo rugsėjo 18 d. kiekvieną šeštadienį 10 val. laidą „Linksmoji šeimynėlė“ žiūrėkite per LTV.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją