Senolių išmintis: į dešinįjį kambario kampą pastatykite vazą su raudona gėle. Tai, kad ši kompozicija suveiks jau po poros savaičių, esą gali patvirtinti ne vienas šį būdą išbandęs žmogus. Bėda tik ta, kad jei po kurio laiko įsimylėjęs vyriškis jums ims nebepatikti, atsikratyti jo bus ne taip paprasta. Nepadės nei gėlės išmetimas, nei vazos sudaužymas. Teks kviesti draugus, kad jie su „mylimuoju“ pasikalbėtų vyriškai.

Jei šis būdas nepatiko, pasidarykite vieną iš amuletų, kuriuos naudojo mūsų protėviai.

Klasikinis meilės talismanas

Jame yra keturių evangelistų – Mato, Morkaus, Luko ir Jono – vardai. Jis daugelį metų buvo naudojamas meilei pritraukti.

Jausmų talismanas

Kitas meilės talismanas kildinamas iš Viduramžių. Jis simbolizuoja žiedą, kuris juosdavo riterio kardą. Žiedas priklausydavo mylimajai damai, todėl simbolis buvo naudojamas santykiams ir stipriems meilės jausmams išsaugoti. Į talismaną įdėkite savo inicialus, pakeiskite J ir K raides jais.

Meilės talismanas

Vienas populiariausių visų laikų meilės talismanų, skirtų suvilioti mylimą žmogų. Reverso pusėje reikėtų užrašyti žodžius „Jeora de Nona“.

Ševos meilės talismanas

Populiarus Palestinoje sukurtas meilės amuletas, skirtas daugiausia moterims.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)