Netrukus Seimo narė buvo pradėta poruoti su bendraamžiais kolegomis. Plačiai nuskambėjo jos neva rezgamas romanas su Andriumi Mazūroniu.

„Andrius Mazūronis vedęs, turi du vaikus. Su tokiu niekada neprasidėčiau“, - tikina Donalda. Ir prisipažįsta, kad visai ne Seimo narys, o... kitas Andrius yra svarbiausias jos gyvenimo vyras. Pasirodo – tai tas pats Andrius Kurganovas. Niekur jis iš Donaldos Meiželytės širdies nedingo. Tačiau prapuolė iš jos gyvenimo - dar balandžio mėnesį vyras išvyko uždarbiauti į Kiprą. „Dabar esu kaip kokia gyvanašlė. Laukiu, kada jis sugrįš. O tada jau priimsime sprendimus dėl mūsų ateities“, - atvirauja Seimo narė.

Kodėl išvyko Donaldos širdies draugas? Kodėl tik dabar ji prabilo apie judviejų santykius? Ką moteris iki šiol slėpė nuo žurnalistų? Visa tai jau antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją