Dainas vertino komisija ir žiūrovai.

Komisija iš visų dainų dešimtuko į pusfinalį delegavo „Kregždutes“, kurias naujai sudainavo Vaida Genytė ir Liudas Mikalauskas.

„Kiekvieną kartą sudainuota naujų atlikėjų ji atgimsta iš naujo“, - sakė komisijos nariai ir skyrė šiai dainai aukščiausius balus. Iš galimų 100 balų ji gavo 96, įdomu tai, kad jaunesnysis komisijos flangas skyrė daugiau balų nei vyresnysis.

Žiūrovai daugiausiai balsavo už Radži ir „Rebelheart“ atliktą Stasio Povilaičio „Vėl švieski“ ir ją delegavo į pusfinalį.

Šį penktadienį – antrasis mylimiausios dainos rinkimų vakaras, per kurį žiūrovai išgirs dar dešimt žinomų dainų. Jas atliks Inga Valinskienė ir Andrius Butkus, „69 danguje“, Ilja, Vilija ir Merūnas, Tru Sabaka ir inCulto, Aistė Pilvelytė, Jeronimas Milius ir Meškėla, "Studentės", Žilvinas Žvagulis, Evelina Anusauskaitė.

„Lietuvos daina“ su Algiu Ramanausku ir Mariumi Jampolskiu – penktadienį 19.10 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją