„Džiaugiuosi man patikėta misija ir manau, kad tai bus dar viena puiki patirtis mano gyvenime. Laukiu nesulaukiu, kai galėsiu dalintis geromis emocijomis su tais, kurių talentas projekte bus pastebėtas, ir, žinoma, esu pasiruošusi paguosti tuos, kurių tikroji šlovė dar laukia ateityje,“ – energija tryško būsima projekto vedėja.

Ne kartą projektą eteryje stebėjusi Ugnė Skonsmanaitė sako nenorinti išskirti nei vieno laidos dalyvio, tačiau prisipažįsta vieną favoritą jau turinti: „Pamačiusi Iljos pasirodymą, buvau sužavėta ir giliai sujaudinta. Neslėpsiu, man net ašara nuriedėjo beklausant jo nuostabaus angeliško balso“.

Sekmadienio laidoje pasirodys dešimt naujų veidų ir dešimt naujų istorijų: vieni jų per dvi minutes nupieš netikėtą dovaną Violetai Tarasovienei, kiti per kelias sekundes trauks kubines šaknis iš nežinomų skaičių, dainuos, šoks, gros ir kitaip stebins žiūrovus. „Jūs esate „žiauriai“ geri“, - po grupės „Nervas“ iš Klaipėdos pasirodymo sakys Arūnas Valinskas.

Kuo Arūną Valinską nustebino grupė „Nervas“, kam atiteks reikliojo Algio Ramanausko veto ir kaip energija trykštančiai Ugnei Skonsmanaitei seksis naujajame amplua, žiūrėkite laidoje „2 minutės šlovės“ jau šį sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją