Mariaus Gelažniko ir jo buvusios žmonos Dauros duktė Monika pramogų pasaulio atstovų akiratyje pradėjo šmėžuoti vos sulaukusi šešiolikos. Tiesa, tada dažniau Monika laiką leido tėčio ir jo bičiulių kompanijoje. Itin dažnai tėvą ji palaikydavo „Žvaigždžių duetų“ filmavimuose.

Trečiadienio vakarą M. Gelažnikaitė į baleto šokėjo Nerijaus Juškos šokių mokyklos atidarymą atvyko lydima mamos Dauros, taip pat prieš dvejus metus dalyvavusios „Žvaigždžių duetuose“, kur duetu dainavo su Vaidu Baumila.

Mama su dukra atrodė gana ekstravagantiškai – drąsiai pasipuošė lieknutė Daura, apsivilkusi latekso tampres ir juodą pūstą tiulio sijoną.

Juodai spalvai pirmenybę teikė ir Monika, apsivilkusi juodas trikotažo tampres ir mini sijonėlį, priderintą prie kakavos spalvos šilko palaidines.

Monikos ir Dauros tandemas atrodė įspūdingai – eidamos gatve jos akimirksniu atkreipė praeivių dėmesį. Ir sunku būtų pasakyti, jog šios moterys – mama su dukra.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)