Panašu, kad Ona Kolobovaitė bei Andrius Butkus ir toliau teikia daug vilčių TV žiūrovams. Pora sulaukė ne tik komisijos narių liaupsių, bet ir ypač palankaus žiūrovų įvertinimo. Tiesa, porą įvertino ir DELFI skaitytojai, visą savaitę balsavę už Andrių ir Oną, juos išrinko stilingiausia projekto pora. A. Butkų ir O. Kolobovaitę pradžiugino specialus DELFI prizas. Juo užkulisiuose susidomėjo ir poros draugai bei audringai pasveikino šokėjus.

Šią savaitę projekto gerbėjus pribloškė žinia apie vienos ryškiausių dalyvių Astos Valentaitės pasitraukimą iš projekto. Moteris neribotam laikui išvyko į užsienį ir neaišku, ar vėl grįš į projektą. Astos partneris Andrius Kandelis, panašu, atsidūrė keblioje situacijoje, mat liko vienas. Šeštadienį drauge su Jurgita Jurkute jiedu sušoko seksualią rumbą.

Ypač aštrių kritikos strėlių kliuvo Irmai Jurgelevičiūtei ir Tomui Slausgalviui. Sukritikuotas ne tik poros šokis, bet ir Irmos įvaizdis. Aštriausiai „smeigė“ Edita Daniūtė, tačiau kaip DELFI sakė pati Irma, tai nė kiek jos nejaudina, esą kritika dėl įvaizdžio – neobjektyvi, o E. Daniūtė įsismarkauja neva dėl to, jog jaučiasi esanti nelaiminga. Pati I. Jurgelevičiūtė sakė esanti patenkinta pasirodymu, o ne mažiau ir stilistės Kristinos Mališauskienės kurtu įvaizdžiu.

Kritikos sulaukė ne tik I. Jurgelevičiūtė, bet ir Eirida Daukšienė bei jos partneris. Tiesa, švelnesnės. Atrodė, kad J. Smoriginas, išreikšdamas nuomonę apie šią porą, apgalvojo kiekvieną savo žodį. Nors gydytojai įtaria, jog dėl pernelyg didelio fizinio krūvio moteriai yra trūkusi kelio girnelė ir patempti raiščiai, pati Eirida sakė to nesureikšminanti ir labai stengiasi kuo tiksliau atlikti net sudėtingiausius žingsnelius.

Ant parketo su dviem naujais partneriais pasirodžiusi advokatė Svetlana Pronina taip pat jautriai reaguoja į kritiką. Nors moteris kaskart ypač kruopščiai repetuoja šokius, komisijos palankumo pelnyti jai kol kas nepavyksta. Choreografai, mokantys S. Proniną šokių paslapčių, apie garsią advokatę atsiliepia tik pačiais gražiausiais žodžiais, tačiau pati moteris jaučiasi nusivylusi ir eteryje paprašė žiūrovų už ją nebalsuoti.

Komisijos ir TV žiūrovų sprendimu šįkart į pirmąsias „Šok su manimi“ pozicijas iškopė Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė, prie iškritimo iš projekto ribos atsidūrė Svetlana Pronina ir partneriai. Kitą šeštadienį paaiškės, kuri pora atsisveikins su šou. Trečioji vieta atiteko Inetai Stasiulytei ir Deividui Meškauskui, antroji – Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian.

Susumavus komisijos balus paaiškėjo ir žiuri numylėtiniai: Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus, Žilvinas Šilgalis ir Karina Jeremian bei Tomas Kairys ir Violeta Burneikienė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją