Šou pasaulyje žinoma pora susižadėjo rugpjūčio 5-ąją, o vestuves iškėlė lygiai po mėnesio, to nė kiek neslėpdami nuo žiniasklaidos.

Tuoktis atvykusi pora buvo nusiteikusi linksmai. Automobilį palikę autokiau, jiedu pėsčiomis atėjo iki santuokų rūmų. Kaip visada, A. Pogrebnojus nestokojo humoro.

„O kur man čia reikės eiti? Aš nieko nesusigaudau ir nesuprantu, ką man reikės daryti. Gal gali kas nors paaiškinti?“, – kalbėjo jis.

Ne prasčiau nusiteikusi buvo ir Salomėja, klausinėjusi žurnalistų, kiek laiko „viskas“ užtruks.

Jungtuvių ceremonija vėlavo daugiau nei pusvalandį, todėl žinomas dizaineris surado laiko pasišnekučiuoti su bičiuliais bei įkvėpti tyro oro.

Kuklioje ceremonijoje šeštadienį nuotaka avėjo skaisčiai geltonos spalvos aukštakulnius, stilingą trumpą gėlėtą suknelę gilia iškirpte, pasipuošė šviesių ilgų plaukų peruku ir lengva balto audinio skara. Violetinis plonas megztinis Salomėją gelbėjo nuo vėsaus rudeniško oro. Jį moteris nusivilko vos atvykusi tuoktis.

Santuokų rūmuose A. Pogrebnojus pasirodė vilkėdamas klasikinį juodą kostiumą, baltus marškinius ir juodą varlytę.

„Gal galima Salomėją prisukti kaip lėlytę, kad grojant vestuvių maršui ji į salę įeitų kaip robotė?“, – demonstruodamas robotiškus judesius tuoktuvių salės prieigose juokavo Aleksandras.

Prieš ceremoniją jaunieji buvo pakviesti į atskirus kambarius paskutinį kartą prieš santuoką apmąstyti savo būsimą sprendimą. Tačiau tokia idėja nė kiek nesužavėjo A. Pogrebnojaus. Jis teiravosi, ar galima greičiau išeiti iš patalpos. Santuokų rūmų darbuotoja dizaineriui paaiškino, esą per prievartą būti patalpoje nėra reikalo, tačiau pasiūlė palaukti, kol būsima jo žmona „baigs pudruotis nosytę“.

Prabangios vestuvių šventės jaunieji neketina rengti. Svarbų asmeninio gyvenimo įvykį jiedu paminės viename naktiniame Vilniaus klube su artimiausiais žmonėmis šeštadienio vakarą.

Tuoktuvių ceremonijoje dalyvavo tik santuokos liudininkai. Susituokusių jaunųjų pasveikinti atvyko vos keli draugai.

17 metų už išrinktąją vyresnis Aleksandras ir 25-erių Salomėja iki vestuvių artimai draugavo ketverius metus.

Iki draugystės su S. Marcinkevičiūte pradžios, A. Pogrebnojus 13 metų kūrė artimus ryšius su kūrybos partnere Vida Simanavičiūte. Net ir po skyrybų jiedu puikiai sutaria bei iki šiol sėkmingai bendradarbiauja kūrybinėje virtuvėje.

A. Pogrebnojaus ir S. Marcinkevičiūtės - Pogrebnojės tuoktuvės – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją