Rytoj muzikines kovas pradės popklasikos grupė „el Fuego“, „69 danguje“, legendinė poproko grupė „Rondo“ ir tradicinės liaudies muzikos atstovai „Sadūnai“. Kokį muzikos stilių labiausiai patinka girdėti žiūrovams ir ką apie atlikėjų pasirodymus pasakys griežta ir kompetentinga komisija, sužinosite jau netrukus.

„Kiekvienoje laidoje keturi atlikėjai ar grupės susikaus net šešiose dvikovose ir rinks komisijos balus, kurie laidos pabaigoje bus sumuojami su žiūrovų balsais. O žiūrovai šiuo atveju galės balsuoti tiesiogiai ir atiduoti savo simpatijas už pamėgtą muzikos stilių. Laidoje susikausiantys atlikėjai gyvai atliks po dvi savo dainas, o trečiąją pateiks kitaip, improvizuodami kito žanro dainą. Tai bus puiki galimybė net garsiausiems scenos grandams sužibėti kitame amplua, fantazuoti ir kurti, tačiau bet kuria kaina išsaugoti savo muzikos stilių ir įrodyti neįmanomą dalyką – jog jo atliekamas muzikos žanras yra pats geriausias!“ – „Muzikos čempionų taurės“ taisyklės pristato laidos prodiuseris Saulius Basijokas.

Kiekvieną dvikovą vertins solidi, o kartu ir žaisminga komisija, kuriai vadovaus Edmundas Kučinskas. Kartu su juo populiarias Lietuvos muzikos grupes vertins operos dainininkas, Lietuvos muzikos ir teatro akademijos profesorius Vytautas Juozapaitis, kompozitorius, muzikos prodiuseris Andrius Borisevičius, dainininkė Veronika Povilionienė, Vilniaus kolegijos menų fakulteto dainavimo dėstytoja, moterų ansamblio „Eglė“ vadovė Eglė Juozapaitienė ir kiti ne ką mažiau pripažinti muzikos ekspertai.

Naujas TV3 projektas „Muzikos čempionų taurė“ žiūrovams pasiūlys ne tik geros muzikos įvairovę, bet ir azartą – nuspręsti, kam finale atiteks pergalinga laidos taurė.

Muzikinis projektas „Muzikos čempionų taurė“ startuoja rugsėjo 3 dieną 19.10 val. per TV3.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją