Į jo garbei surengtą vakarėlį buvusiame klube „Pacha“ buvęs „Formulės 1“ pilotas su palyda atvyko dar prieš vienuoliktą nakties. Tuo metu klubas dar buvo pustuštis. Niekas iš gerbėjų ir vakarėlio dalyvių nesitikėjo, kad D. Coulthardas pasirodys anksčiau nei vidurnaktį.

Anksti pravėręs naktinio klubo duris, D. Coulthardas su kompanija viduje neužsibuvo. Po pusvalandžio, išdalijęs autografus ir nusifotografavęs su keliais gerbėjais, jis išvyko į viešbutį miegoti.

Renginio organizatoriai patikino, kad ankstyva lenktynininko išvykimo iš klubo priežastis nesusijusi su galimu nepasitenkinimu. „Lietuvoje jam viskas patiko. D. Coulthardas paliko malonaus, nepasipūtusio žmogaus įspūdį. Mielai dalyvavo renginiuose ir savo noru užsuko į klubą. Jei ne ankstyvas išvykimo laikas, greičiausiai būtų užsibuvęs ir ilgiau“, - teigė lenktynininko viešnagės rengėjai.

Galerijoje - D. Coulthardo trumpo apsilankymo klube akimirkos, „Sel“ koncertas ir vakarėlio svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją