Abu sutuoktiniai į teismo posėdį atvyko puikiai nusiteikę, besišypsantys. Esą nėra ko jaudintis, kai abu jau seniai draugiškai sutarė dėl skyrybų ir turėjo laiko užgydyti visas žaizdas dėl išblėsusių jausmų.

Į posėdį pavėlavę vos vieną minutę, sutuoktiniai iš pradžių nebuvo įleisti į teismo salę. Likus dviems minutėms iki posėdžio, kai sutuoktinių dar nebuvo teisme, J. Trinkūnienė salės prieigose pasigedo norinčiųjų nutraukti santuoką, todėl nusprendė teismo salėje jų nebelaukti.

„Vedžiau dukrą į darželį, o ten prasidėjo cirkai“, – vos minutę į posėdį pavėlavusi teisinosi E. Šliauderienė.

DELFI fotografas sulaukė ir nuotaikingo greta stovėjusio teisininko patarimo. „Kodėl fotografuojate juos dabar? Palaukite, kai išeis išsiskyrę. Žmonių veidai labiausiai švyti du kartus per gyvenimą. Tuomet, kai jie būna vos susituokę, ir išėję iš teismo salės, kai santuoka nutraukiama“, – paaiškino jis.

Teisėjai E. Šliauderienės ir M. Šliauderio santuoką nutraukti tetruko vos 12 minučių. Paklausta, kaip jaučiasi žengusi svarbų asmeninio gyvenimo žingsnį, E. Šliauderienė DELFI patikino, jog jos nuotaika puiki. Esą santuokos nutraukimas jos atveju – tik dokumentų sutvarkymas, kuris ilgai užsitęsė.

„Viskas gerai, mus išskyrė teisėja be jokių problemų, juk abu buvome susitarę, susitaikę su situacija. Abiejų nuotaika gera, nes realiai mes išsiskyrę esame jau dvejus metus“, – DELFI kalbėjo ji.

E. Šliauderienė po teismo posėdžio išskubėjo į darbą. „Juk gyvenimas nestovi vietoje“, – optimistiškai kalbėjo ji.

Poros santuoka truko ketverius metus. Dvejus iš jų buvę sutuoktiniai negyveno drauge. Poros dukra Lela iki šiol gyveno savo mamos namuose, teismo sprendimu atžalos globa ir toliau rūpinsis Edilija.

E. Šliauderienė ir M. Šliauderis – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)