Lagaminus jau kraunasi ir į Lietuvą vyksta penkiolikmetė Oksana Lepska iš kaimyninės Latvijos. Mergina studijuoja operinį dainavimą Rygoje ir Maskvoje. Projekto „2 minutės šlovės“ dalyviams teks gerokai paplušėti ir pasitobulinti, mat Oksana – rimta varžovė. Mergina ne tik turi milžiniškos sceninės patirties, bet ir jau išbandė jėgas analogiškame rusų talentų projekte „Minutė šlovės“, kuriame tapo projekto finalininke.

Dar vieni talentai atvyksta tiesiai iš Afrikos. Akrobatų grupę „African Brothers“ sudaro profesionalūs jauni artistai, puikiai atliekantys ne tik Afrikos akrobatinius triukus, bet ir limbo šokį, indų sukimo, balansavimo, jogos akrobatikos, Afrikos šokių ir būgnų numerius. Tai yra tradicinis Afrikos cirkas, žiūrovų simpatijų pelnęs ne tik savo šalyje, bet ir pasaulyje bei iškovojęs Ganos nacionalinės kultūros komisijos, Meno centro ir Ganos šokių asociacijos pripažinimą.

Kokį šou paruošė svečiai iš užsienio šalių ir kaip seksis lietuviams su jais susigrumti, žiūrėkite šį sekmadienį 19 valandą tiesiogiai per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją