„Malcolm Lincoln“ yra vienas naujausių Europos melomanų muzikinių atradimų iš Estijos. Jauna electro-pop grupė – tai vokalisto ir grupės įkūrėjo Robin Juhkental ir bosisto Madis Kubu duetas. Debiutinis grupės albumas „Loaded with Zoul“ pasirodė tik 2010 metų gegužę.

„Albumo pagrindas – šiuolaikinės ir senosios elektroninės muzikos mišinys. Pamatysite, kad albumo kūriniai skiriasi nuo „Eurovizijos“ dainos „Siren“, bet vis tiek išlaiko teigiamas emocijas“, - pasakojo dainų autorius R. Junkental.

Albumą jau platina Baltijos regiono ir Skandinavijos šalių muzikos įrašų parduotuvės. Rodos, šios grupės debiutas Estijoje sutapo su kilusiu tarptautiniu susidomėjimu.

Grupės koncerte, kuris vyks Klaipėdoje įsikūrusiame „Švyturio menų doke“, netrūks pozityvios, energingos muzikos bei nuotaikos – grupės nariai pasirodymui repetuoja šokių žingsnelius ir ruošia galantiškus kostiumus.

Estų pasirodymui apšildyti pasirinktas lietuviškos elektroninės muzikos kūrėjas Golden Parazyth. Kartu su klavišininku K@ jie atliks ir naujų kūrinių iš būsimo albumo. Golden Parazyth rudenį pasitinka su koncertais ir naujų kūrinių pristatymu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją