Neseniai „prijaukintas“ aktorius pirmadienį vaikščiojo lauke su savo drauge ir demonstravo naują šukuoseną. Iš pažiūros įsimylėjusi porelė negalėjo vienas nuo kito patraukti rankų, kol jie pietavo Meatpackingo mikrorajone, Manhetene.

Pašėlęs M. Rourke nuo seno žinomas savo nuotykiais su gražiosios lyties atstovėmis. Bet atrodo, kad A. Makaranko sutramdė 57 m. eržilą, kuris dabar atrodo visiškai ramus ir besimėgaujantis jos kompanija.

Naujajame filme „Expendables“ („Nenugalimieji“) nusifilmavęs M. Rourke žurnalui „OK“ neseniai tikino pasikeitęs ir ketinantis būti ištikimas.
„Toks nebuvau jau 23 metus, todėl man tai nauja ir kartu nelengva, – pasakojo aktorius. – Žinoma, galėčiau kažką daryti pašonėje, bet po to reikės toliau gyventi su savimi.“

Jis teigia šiomis dienomis supratęs, kad yra atsakingas už savo veiksmus ir kad turi ką prarasti.

„Tai kažkas nauja man – būti sąžiningu santykiuose. Dar tebėra dalelė manęs, kuriai nerūpi pasekmės ar atsakomybė, bet kai būdavo tamsu ir nebelikdavo dienos šviesos, vienintelis asmuo, kurį galėjau kaltinti dėl savo nuopuolio, buvau aš pats, – atviravo aktorius.

M. Rourke gyvenime buvo dvi nesėkmingos santuokos. Pirmoji jo žmona buvo aktorė Debra Feuer, su kuria jie susituokė 1981 m.

1989-aisiais jų santuoka žlugo, o M. Rourke 1992 m. vedė Carrie Otis, su kuria jie kartu vaidino filme „Wild Orchid“ („Laukinė Orchidėja“). Antroji santuoka buvo itin triukšminga. M. Rourke‘as 1994 m. buvo suimtas už smurtą prieš žmoną. Vėliau kaltinimai buvo atmesti. Pasak C. Otis, M. Rourke‘as buvo ypač pavydus ir savininkiškas, neleisdavo jai pozuoti ir grasindavo fotografams bei agentams, su kuriais ji dirbo.
Vėliau ji aiškino, kad tiek ji, tiek jos vyras yra „vienodai staigiai užsiplieskiančios asmenybės“ bei turi „polinkį į dramą“. C. Otis ir M. Rourke išsiskyrė 1998 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją