Buvo nutiestas rekordinio ilgio raudonas kilimas: nuo Rotušės prieigų iki pat aikštės gale esančio fontano. Jame, beje, nepaisant rudeniškai vėstančio oro, buvo išmaudytas vienas šou dalyvių Vytautas Rumšas jaunesnysis.

Pristatymo pirmą valandą vedė trys televizijos nimfos: „Šok su manimi“ vedėja Jurgita Jurkutė, projekto dalyvė Ineta Stasiulytė ir serialo „Moterys meluoja geriau“ aktorė Edita Užaitė. Visas tris baltomis suknelėmis papuošė dizaineris Juozas Statkevičius.

Jos ir įmurkdė aktorių į fontaną bei basos parlėkė atgal į sceną. Tai tapo lemtingu faktu Jurijui Smoriginui. Greičiausiai ant šlapių gražuolių pėdsakų paslydęs choreografas griuvo visų TV3 žiūrovų akivaizdoje.

Pristatymo metu scenoje netrūko garsių veidų. Laidų vedėjai ir aktoriai pristatydami savo būsimas laidas keitė vienas kitą. Intarpuose dainavo Rosita Čivilytė, Evelina Anusauskaitė, Donatas Montvydas, Šorena Džaniašvili, Deivis su drauge Renata Voitechovskaja, Viktoras Diawara, Erica Jenninigs, Linas Adomaitis, Irma Jurgelevičiūtė, Džordana Butkutė, Marijus Mikutavičius, Mia ir kt.

Į pristatymo laiką įsiterpusios vakarinės žinios buvo turbūt labiausiai netradicinės ir ekstremalios per visą TV3 istoriją: jos buvo perskaitytos tiesiogiai iš aikštės. Vedėjai Rokas Petkevičius, Renata Šakalytė, Vlada Musvydaitė-Baranauskienė, Naglis Šulija išlaikė ne tik gausios publikos, bet ir šalčio egzaminą.

Rotušės frontoną per visą ilgį puošė įspūdingo ilgio vaizdo projekcija, visas pastatas buvo specialiai apšviestas, pristatymui sumontuota aukščiausios kokybės garso ir šviesos technika bei "T" raidės formos scena.

VIP svečiai, TV3 laidų vedėjai, prodiuseriai ir serialų aktoriai su draugais ir šeimomis švęsti naująjį televizijos sezoną pradėjo vos prasidėjus transliacijai. Tam puikiai tiko Rotušės pašonėje prisiglaudusi didžiulė palapinė su gausiais valgiais, gėrimais ir daugybe ekranų šalia filmuojamai transliacijai patogiai stebėti.

Po transliacijos gausūs pristatymo svečiai buvo pakviesti į dar vieną uždarą vakarėlį, kuris vyko Rotušės viduje.

Vakaro svečiai - galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją