Seriale „Naisių vasara“ išgarsėjusi Agnė už savo kol kas dar oficialiai esamo vyro ištekėjo būdama 22-ejų. Šiauliuose gyvenanti ir studijuojanti aktorė tuo metu jau laukėsi jųdviejų dukrelės Ievos. Dabar A. Grudytė sako, jog mažoji Ievutė – jos didžiausia parama, rašo „Lietuvos ryto“priedas „Gyvenimo būdas“.

Kartą Jurgitą Jurkutę „Šok su manimi“ eteryje pakeitusi ir taip labai daug dėmesio sulaukusi Agnė kol kas džiaugiasi ramiu gyvenimu, nepaisant skyrybų proceso, ir prisipažįsta esanti vėl įsimylėjusi, nors dar prieš pusmetį sakė, jog jos santuoka – sėkminga, o vyras ūkininkas Andrius ją labai palaiko.

„Dėl nepavykusio šeimos gyvenimo tikrai nieko nekaltinu. Andrius tiesiog ne mano žmogus.<...>Laukiausi kūdikio – mes abu nuoširdžiai troškome būsimos atžalos. Tuokėmės bažnyčioje. Maniau, kad tai – visam gyvenimui“, – apie skyrybas ramiai kalba jauna moteris.

„Gyvenimo būdo“ žiniomis, naujasis aktorės įsimylėjimo objektas galėtų būti stambus žemvaldys ir serialo „Naisių vasara“ mecenatas buvęs Seimo narys Ramūnas Karbauskis. Tačiau abu jie tai neigia. Agnė sako išties yra įsimylėjusi, bet tai – ne šitas žmogus, tuo metu R. Karbauskis pabrėžia, kad labai myli savo šeimą, kad A. Grudytės patekimas į serialą – nė kiek su juo nesusijęs ir netgi duoda Agnei pastabą dėl netobulos vaidybos.

KLUBAS.LT fotogalerijoje – ne vieno vyro simpatijas pelnius A. Grudytė-Guobienė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)