Toks delsimas sukėlė rūpesčių ir Lietuvos nacionalinės rinktinės vadovams organizuojant treniruočių stovyklą Ispanijoje, ir rinktinės sirgaliams, kurie planuoja vykti palaikyti komandos.

Vis dėlto trečiadienį Ispanijos futbolo federacija neoficialiai atsiprašė ir paskelbė, jog rungtynės spalio 8-ąją, penktadienį, vyks kiek daugiau nei 17 tūkstančių žiūrovų talpinančiame Salamankos „Helmantico“ stadione. Rungtynių pradžia – 22 valandą vietos laiku (23 val. Lietuvos laiku).

Ispanijos rinktinei tai bus pirmosios namų rungtynės po triumfo Pietų Afrikos Respublikoje vykusiame pasaulio čempionate. Teigiama, kad vos 160 tūkstančių gyventojų turinčiame mieste rungtynes nuspręsta surengti kaip padėką komandos strategui Vicente del Bosque, kuris yra kilęs iš Salamankos.

Lietuvos rinktinei dvikova su ispanais bus trečioji EURO 2012 atrankoje. Rugsėjo 3 d. lietuviai Kaune susitiks su Škotijos komanda, o rugsėjo 7-ąją žais su Čekija.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją