Šis renginys pernai buvo atšauktas dėl ekonomikos sunkmečio, sukausčiusio ir Rusijos automobilių pramonę. Tačiau šiemet paroda vėl rengiama ir organizatoriai tikisi sulaukti apie 1,5 mln. lankytojų, t.y. beveik tiek pat, kiek ir 2008-iais, kai Maskvos automobilių parodą aplankė 1.6 mln. žmonių.

Renginyje bus pristatyti naujieji „Jaguar XJ“, „Land Rover Freelander“, „Porsche 911“, „Toyota Highlander“, „Ford Mondeo“, „Renault Latitude“. „AvtoVAZ“ pristatys naują biudžetinį „Lada“ modelį, septynvietį R90.

„Viskas grįžta į 2008 m. lygį – didžiulis plotas, beprotiškos investicijos“, – sakė tinklalapio „Auto-Dealer.ru“ vadovas Olegas Datsko.

Per pirmus 7 šių metų mėnesius Rusijoje automobilių pardavimai išaugo 9 proc. lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai, tačiau šis rezultatas yra 45 proc. mažesnis už 2008 m. statistiką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją