Naujojoje Meksikoje draudžiama lytiškai santykiauti automobilyje pietų pertraukos metu. Oklahomoje įstatymai draudžia masturbuotis žmonėms, stebintiems, kaip kiti du žmonės mylisi automobilyje. Aidaho valstijos policininkams draudžiama trikdyti besimylinčiųjų ramybę tol, kol nepraeis dvi minutės po įspėjamojo signalo.

Pensilvanijoje neleistina lytiškai santykiauti su sunkvežimių vairuotojais jų automobilyje. Pietų Dakotoje draudžiama viešbučiuose mylėtis ant grindų. Vajomingo valstijoje draudžiamas seksas prie įėjimo į parduotuves. Nebraskoje viešbučiuose lytiškai santykiauti galima tik apsirengus švarius naktinius. Montanoje draudžiama santykiauti prieš namą po saulėlydžio. Nevadoje nelegalus seksas be prezervatyvo. Vašingtono valstijos svečiai ir gyventojai neturi teisės užsiimti seksu jų norima poza, jei ta poza nėra „misionieriaus“. O taip pat yra įstatymas, draudžiantis seksą su nekaltomis mergelėmis.

Kentukio valstijos moterims draudžiama su maudymosi kostiumėliais rodytis keliuose. Išimtis yra tik atvejis, kai moterį lydi policininkas. Mičigane. Oregono valstijoje mylintis su žmona draudžiama vartoti necenzūrinius žodžius.

Minesotoje vyrui draudžiama užsiimti seksu su žmona, jei nuo jo sklinda svogūno ar česnako kvapas. Ajovos valstijoje vyrams užsiimant seksu galima išgerti ne daugiau trijų gurkšnių alaus. Ilinojuje, jei kuris nors iš partnerių bet kuriuo lytinio akto metu pasakys „ne“, partneris privalo nedelsiant liautis, kitaip seksas abipusiu sutarimu taptų išprievartavimu. Santa Kruze vyrui leistina vienu metu užsiimti seksu su motina ir su jos dukra.

Teksase egzistuoja įstatymas, draudžiantis kiaulėms poruotis oro uosto teritorijoje. Aliaskos įstatymas draudžia miesto gatvėse poruotis briedžiams.

Be to, tokie keisti įstatymai apie seksą egzistuoja ir kitose pasaulio valstijose. Pavyzdžiui, Artimuosiuose Rytuose islamo įstatymas byloja: „Po sekso su ėriuku mirtina nuodėmė tą ėriuką naudoti maistui“. Libane vyrui leidžiama užsiimti seksu su gyvūnais tik tuo atveju, jei gyvūnas yra moteriškos lyties. Bachreine vyras ginekologas per apžiūrą į moters lytinius organus gali žiūrėti tik per veidrodį.

Indonezijoje bausmė už masturbaciją – galvos nukirsdinimas. Guame egzistuoja vyriška profesija, kurios esmė – važinėti po kaimus ir padėti mergelėms atsikratyti nekaltybės. Taip yra dėl to, kad pagal Guamo įstatymus nekaltos mergelės negali tekėti. Honkonge žmona turi teisę nužudyti jai neištikimą vyrą, bet tą reikia atlikti vien savo rankomis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją