Ingai Jankauskaitei pranešus apie savo planus stabdyti intensyvią veiklą tiek televizijoje, tiek teatre, ne vienam teatrinių ir pramoginių renginių organizatoriui kilo natūralus klausimas, kas pakeis aktorę šiuo laikotarpiu. „Domino“ teatro atstovams pastarasis dileminis klausimas tapo ypač aktualus, nes komedijoje „Vilnius – Dakaras“ vaidina tik du aktoriai, nuo kurių charizmos ir meistriškumo priklauso ne maža dalis spektaklio sėkmės.

Teatro kūrybinė grupė labai kruopščiai rinkosi, kas galėtų pakeisti Ingą Jankauskaitę komedijoje „Vilnius – Dakaras“. Juk renkantis vieną iš dviejų pagrindinių aktorių sėkmingam, populiariam, jau trečią sezoną gyvuojančiam spektakliui, kaip niekad svarbu nenuvilti ne tik pjesės autoriaus, bet ir žiūrovų.

„Aušra yra jauna, talentinga ir daugiaplanė aktorė, o šiam spektakliui tai yra be galo naudinga ir tarsi šviežio oro gūsis. Neabejoju, kad duetas su Vytautu Šapranausku bus sėkmingas ir sužibės netikėtomis, naujomis spalvomis“, - teigia teatro vadovas Egidijus Baranauskas.

Aušra Štukytė yra žinoma ne tik teatro mėgėjams, bet ir televizijos žiūrovams. „Domino“ teatre debiutuojanti aktorė puikiai žiūrovams žinoma iš televizijos humoro laidų „Be tabu“, „Dzin“, „ Myliu.lt“, serialo „Broliai“, meninio lietuviško filmo „Zero II“ ir kt.

„Esu laiminga, kad „Domino“ teatras parodė pasitikėjimą ir pakvietė prisijungti prie vieno iš pačių populiariausių savo komedijų komandos. Man iššūkis, malonumas ir kartu didelė atsakomybė vaidinti spektaklyje, kuriame visą veiksmą kuria tik du žmonės. Labai džiaugiuosi ir galimybe pirmą kartą teatro scenoje dirbti su Vytautu Šapranausku bei spektaklio režisieriumi Kostu Smoriginu. Humoras man – mėgstama ir gerai pažįstama žaidimų aikštelė, tad drąsiai neriu į naują profesinį eksperimentą“, - teigia Aušra Štukytė.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją