Tešlai:

300 g miltų,
žiupsnelis druskos,
150 g sviesto,
šalto vandens.

Įdarui:

500 g tarkuotų cukinijų,
200 g fetos sūrio,
pipirai,
4 kiaušiniai,
500 ml pieno.

1. Miltus sumaišykite su druska, įminkykite sviestą. Po truputį pilkite vandenį, kol gausis minkomos konsistencijos tešla. Bent pusvalandį palaikykite šaldytuve. Iškočiokite tešlą ir ja padenkite kepimo formos dugną ir sieneles. Dar pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą.

2. Ant tešlos pagrindo suberkite tarkuotas cukinijas, ant jų - fetos gabalėlius. Pabarstykite pipirais. Kiaušinius išplakite su pienu ir šiuo mišiniu apipilkite pyragą. Kepkite iki 220 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Tada sumažinkite ugnį iki 160 laipsnių ir kepkite dar 15 min.

3. Patiekite šaltą arba karštą, su žaliomis salotomis.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją