Gaminimo laikas: 35 min.

6 vidutinio dydžio cukinijos,
3 stiklinės nesaldžių sausainių (krekerių) trupinių,
½ stiklinės tarkuoto parmezano,
1 mažas labai smulkiai pjaustytas svogūnas,
3 šaukštai smulkintų petražolių,
1/8 šaukštelio pipirų,
1 šaukštelis druskos,
2 plakti kiaušiniai,
2 šaukštai sviesto,
parmezano pabarstymui.

Gaminimo būdas:

Cukinijas nuplaukite, nupjaukite galiukus. Nenuskuskite žievės. Įmeskite į verdantį vandenį ir pavirkite 4-5 min. Perpjaukite išilgai per pusę ir šaukšteliu išskobkite vidų. Cukinijų “laivelius” sudėkite į kepimo indą.

Dubenyje sumaišykite išskobtą cukinijų masę, nesaldžių sausainių (krekerių) trupinius, sūrį, svogūnus, petražoles, druską, pipirus ir plaktus kiaušinius. Šios masės dėkite į išskobtas cukinijas, ant viršaus uždėkite po gabalėlį sviesto. Pabarstykite parmezanu ir kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 30 min.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją