3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 dideli stambiai pjaustyti svogūnai,
4 spaustos česnako skiltelės,
800 g konservuotų pomidorų,
1 apelsino žievelė,
4 lauro lapai,
2 kg mėgstamos žuvies ir jūros gėrybių,
saujelė smulkintų krapų (atsidėkite ir papuošimui),
druska ir pipirai.

1. Gilioje keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Pakepinkite svogūnus. Po 5-10 min sudėkite česnaką. Padidinkite ugnį ir pakepinkite dar kelias minutes.

2. Įpilkite 1.1 l vandens, sudėkite pomidorus, apelsino žievelę, lauro lapus ir kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytą žuvį. Virkite 10 min.

3. Sudėkite jūros gėrybes, krapus, likusį aliejų ir pavirkite dar 5 min. Pagardinkite druska ir pipirais.

4. Papuoškite krapais ir valgykite su traškia duona.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją