2 stiklinės tarkuotų cukinijų,
3 kiaušiniai,
1 ¾ stiklinės cukraus,
1 stiklinė aliejaus,
2 stiklinės miltų,
¼ šaukštelio kepimo miltelių,
2 šaukšteliai kepimo sodos,
2 šaukšteliai cinamono,
1 šaukštelis cukraus,
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto,
1 stiklinė smulkintų riešutų.

Nusunkite tarkuotas cukinijas. Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų ir aliejų. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir sodą, cinamoną, druską, vanilę ir riešutus. Tada sudėkite tarkuotas cukinijas ir gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į dvi 21cm x 11 cm kepimo formas. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje 55-60 min, arba kol į vidurį įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją