Skirtumas tarp Capucci ir atgimusių mados namų yra tas, kad būdamas 74-erių metų, Capucci aktyviai domisi mados pasaulio įvykiais ir dalyvauja šiame versle. Tuo tarpu jaunasis Willhelmas yra pirmasis jaunas dizaineris, įsitraukęs į intriguojantį projektą. Tai dar ne viskas: kitą sezoną jo įnašą išvysime šalia Taros Subkoff (“Kristaus imitavimas”) ir ispanų kūrėjos, vardu Sybilla.

Capucci garsėja neprilygstamu medžiagos pajautimu ir valdymu. Jo išradingumas dažnai prilyginamas skulptoriaus genialumui. Tačiau šis dizaineris niekada nebuvo mados vergas. Jo kolekcijos pasirodydavo ne tuomet, kai ateidavo naujas sezonas, o kai užplūsdavo įkvėpimas.

Užgožtas Italijos mados pramonės gigantų Franco Bruccoleri, Franco Pene ir Aldo Palmeri, jis siekia naująją kartą supažindinti su savo vardu, talentu ir palikimu.”Pasaulis keičiasi. Nebėra iškilmingų puotų, nebėra moterų, kurios leistų sau penkis kartus ateiti pasimatuoti suknelę”, - sako Capucci. – “Tai iššūkis. Man įdomu, kaip jauni dizaineriai, pritaikydami šiuolaikinį požiūrį, sugebės išlaikyti senovinę mano kūrinių dvasią.”

Willhelmui buvo pasiūlyta peržiūrėti 30 000 Capucci kūrinių. Jaunajį dizainerį sužavėjo kolekcija, jungianti gatvės ir aukštąją madą. Tarp stulbinančių modelių buvo pompastiškos trikampinės rankovės bei pilkas nertinis, imituojantis šikšnosparnį. Projekto rezultatus išvysime jau kitą sezoną.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją