Netrukus eteryje pasirodys „Kviečiu šokti“ vaizdo klipas, kuris tapts tikru rebusu žiūrovams. Jame šoks ir tie, kurie dalyvauja būsimame projekte, ir tie, kuriuos matysime kitose televizijos laidose.

Klipe filmavosi būsimi projekto dalyviai: Radži, Oksana Pikul, Milda Bartašiūnaitė, Jonas Radzevičius, Rimas Valeikis, Gabrielė Martirosianaitė, Jolanta Paulauskienė, Danielius Polskis ir kt.

Drauge su jais nors ir labai trumpam ant parketo stojo: politikos apžvalgininkė Nemira Puprickaitė, žinių vedėja Asta Dudurytė, humoristas Vytautas Šerėnas, žurnalistas Giedrius Leškevičius, laidų vedėjas Rolandas Vilkončius, dainininkė Natalija Zvonkė, humoristas Vitalijus Cololo.

Filmavimo metu poroms reikėjo padaryti vos po vieną judesį, bet marga ir šokio patirties neturinti kompanija neišsyk sugebėdavo tai atlikti sinchroniškai. Ypač daug kartų sceną teko kartoti Radžiui, kuris vis nesugebėdavo grakščiai glėbyje išlaikyti O.Pikul.

Poroje su R.Valeikiu nusifilmavusi N.Pumprickaitė juokėsi, kad dalyvauti tokiame projekte jos nepriverstum, o V.Šerėnas net ir šokdamas tango mėtė tokias grimasas, kad aplinkiniai lūžo iš juoko.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją