Kaip ir buvo galima tikėtis, Šorena uždainavo lietuviškai – kalba, kurią ji spėjo išmokti ir pamilti per tuos kelis Lietuvoje praleistus metus. Soul stiliaus daina apie nuoširdžius ir nesumeluotus jausmus turėtų suvirpinti net tik įsimylėjusių, bet ir meilės dar ieškančių žmonių širdis.

Į gimtinę kartu su mylimuoju Audriumi Bružu ilsėtis išvykusi Šorena tikisi, kad jos debiutinį singlą muzikos gerbėjai įvertins pačiais aukščiausiais balais: „Šiuo metu ilsiuosi savo gimtojoje Gruzijoje, tačiau jau greitai grįšiu į Lietuvą ir tęsiu debiutinio albumo įrašus bei kitus anksčiau pradėtus darbus. Myliu Lietuvą, džiaugiuosi, kad čia galiu siekti savo svajonės – dainuoti. Siunčiu šilčiausius linkėjimus iš Gruzijos ir siūlau paklausyti bei įvertinti mano debiutą – kūrinį „Tu žinai“.

KLUBAS.LT žiniomis, šią vasarą slaptai susituokę aktorius A. Bružas ir Šorena Džaniašvili kelias savaites drauge praleido Šorenos gimtinėje. Šorena Gruzijoje paviešėti liko ilgiau, o A. Bružas iš kelionės į žmonos kraštus turėjo grįžti prieš pusantros savaitės.

KLUBAS.LT skaitytojai gali pasiklausyti meilės įkvėpto Šorenos debiutinio singlo.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją