Žmonija žino daugybę būrimo būdų, ir, atrodytų, sunku būtų sugalvoti ką nors naujo. Tačiau viena japonų geiša išrado naują metodiką – ji buria vyrams po oralinio sekso.

Moteris, vardu Kaho, dirba viešnamyje viename iš Nagojos priemiesčių, ir pagrindinės jos pareigos – seksualinės paslaugos klientams, o ne būrimas. Tačiau problemų su klientais ši seniausios profesijos atstovė neturi – jos paslaugos labai populiarios, ypač dėl jos gebėjimo spėti ateitį.

Buria Kaho gana originaliu būdu – tam, kad pamatytų kliento ateitį, jai būtinas seksualinis kontaktas su juo. Moteris tvirtina, kad praėjusiais metais ji išbūrė ateitį daugiau nei tūkstančiui klientų, prieš tai su jais pasimylėjusi oraliniu būdu.

Vienam savo klientui Kaho patarė statyti sumą už konkretų žirgą, ir vyras išlošė nemažai pinigų. O kitas klientas, pabendravęs su šia neįprasta būrėja, priėmė istorinį sprendimą pasipiršti mylimai merginai – ir nepasigailėjo. Žinoma, po to jis tapo vienu iš nuolatinių geišos-būrėjos klientų.

Japonijoje taip pat gyvena garsi būrėja, kuri buria moterims iš krūtų formos. Kitas būrėjas ateitį spėja iš kliento mobiliojo telefono – ir taip pat yra labai populiarus.