„Chorų karai“ išbandė sceną, kuri jau beveik parengta didžiausiam Jūros šventės renginiui - Mikos koncertui. Chorai iš Vilniaus, Kauno, Marijampolės ir Klaipėdos turėjo puikią galimybę pasirodyti tikrai gero garso ir šviesos scenoje, kuri sekmadienį atvykstančių Mikos technikų bus papildyta tik keliomis ne itin esminėmis detalėmis. Be puikios scenos, koncertas galėjo pasigirti ir išskirtine aplinka - leidžiantis saulei jo dalyvius ir žiūrovus sirenomis sveikino visiškai greta praplaukiantis milžiniški keltai.

Klaipėdos Teatro aikštė buvo skirta rokenrolui. Ten karaliavo kauniečiai „Rebelheart“ su kolegomis, šoko Klaipėdos lindyhopo šokėjai ir skambėjo neįtikėtinos istorijos apie tai, kad terminą „rock'n'roll“ išradusio muzikanto tėvas buvo lietuvis.

Keistoje ir charizmatiškoje erdvėje - Jono kalnelyje - įrengta klasikos scena atrodė ypač įspūdingai. Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestro, solistų bei svečių iš Latvijos pasirodymo publika klausėsi sėdėdama ant kalno šlaitų, o scena buvo įrengta vandens apsuptoje saloje. Orkestras grojo daugeliui žinomą populiariąją klasiką. Įdomios erdvės sukurtos akustikos dėka koncerto žmonės be vargo galėjo klausytis nuo scenos susėdę maždaug 100 metrų atstumu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją