Ši 40-ties metrų ilgio, septinburė, dvistiebė škuna pastatyta 1903 metais, o po šimtmečio (2003) renovuota, išsaugojus visą originalią autentiką. Laive įrengtos erdvios kajutės su visais patogumais ir oro koncionieriais, viršutiniame denyje - prabangi poilsio zona, iš viso škunoje gali miegoti apie 30 žmonių. Idėja pasiūlyti garsiai žvaigždei prieš koncertą apsistoti senoviniame burlaivyje priklauso Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centrui, o patį Miką toks sumanymas sužavėjo.

Tad visi koncerto žiūrovai galės ne tik mėgautis gera muzika, bet kartu ir grožėtis prie krantinės prisišvartavusiu “Skrajojančiu olandu”, kuris renginiui turėtų suteikti romantišką jūros dvasios pojūtį.

„Skrajojantis olandas“

Mikos koncertas yra įtrauktas į dainininko pasaulinio turo “The Boy Who Knew Too Much” tvarkaraštį ir taps pagrindiniu bei finaliniu Jūros šventės akcentu. Atlikėjo komanda atgabena gausybę savo garso ir vaizdo technikos, rekvizito ir kostiumų, tad reginys žada būti išties įspūdingas. Koncerto metu Mika atliks ne tik kūrinius iš naujojo albumo, bet ir garsiuosius savo hitus: “Relax, Take It Easy”, “Grace Kelly”, “Happy Ending”, “Love Today” ir kt. Prieš Mikos pasirodymą scenoje pasirodys “InCulto” ir “Skamp”.

Organizatoriai įspėja, kad koncerto dieną bus itin sustiprinta apsauga renginio vietoje ir prieigose į koncertą pateks tik žmonės, įsigiję bilietus. Į teritorija bus galima patekti jau nuo 18 val. per du įėjimus (per pasukamą tiltelį iš Žvejų g. ir iš Pilies g. per Laivų remonto teritoriją). Visa renginio teritorija bus aptverta jau nuo piliavietės, Šiaurinis ragas bus uždarytas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją