„Dalyvavau talentų atrankoje. Kadangi moku groti ausimis, manęs paklausė, galbūt norėčiau tapti vienu iš vedėjų. Kadangi esu netalentingas, tai tik į vedėjus ir tikau“, – DELFI kalbėdamas apie darbą TV3 televizijoje juokavo M. Stasiulis.

Radijos stoties „M-1“ programų direktorius tikino susitikęs su projekto „Lietuvos talentai“ prodiuseriu Sauliumi Urbonavičium-Samu ir sutaręs dėl būsimo vedėjo darbo projekte. „Kadangi su Samu jau ir anksčiau esame dirbę, tai ir susitarėm“, – kalbėjo jis.

M. Stasiulis DELFI atskleidė, jog kaip pernai, taip ir šiemet projekto komisijoje liks tie patys nariai: Adolfas Večerskis, Marijonas Mikutavičius ir Rūta Ščiogolevaitė. Su M. Stasiuliu eteryje drauge dirbs ir aktorius Džiugas Siaurusaitis. „Džiugu tai girdėti, kad ir Džiugas bus“, – juokavo Mindaugas.

„Su Samu pasikalbėjome apie koncepciją, aš puikiai žinau tą laidą. O kada pasirodysiu eteryje, nėra labai svarbu. Kai įsibėgės sezonas, prasidės filmavimai, tada ir startuos projektas“, – kalbėjo radijo ir TV laidų vedėjas.

Paklaustas, ar pradėjęs dirbti TV3 televizijai nebijo sulaukti LNK televizijos, su kuria iki šiol bendradarbiavo, priekaištų, Mindaugas tvirtino nesijaučiąs padaręs ką netinkamo. Esą LNK laida, kurioje dirbo, baigėsi, todėl neva normalu pasinaudoti darbo galimybe kitame TV kanale.

„Pagrindinė mano pozicija yra radijas, kuriame dirbu nuo ryto iki vakaro. Į televizijos projektą labai rimtai žiūriu kaip į patirtį, galimybę mokytis kažką padaryti geriau. Dėl manęs televizijos niekuomet nekariavo kaip dėl ypatingo TV laidų vedėjo, tai viskas, atrodo, ramu. Galiausiai juk pasirenki tai, kas atrodo arčiausiai širdies“, – paaiškino jis.

M. Stasiulis sakė besidžiaugiantis, jog „Lietuvos talentų“ komisijoje darbuosis dainininkė Rūta Ščiogolevaitė, su kuria jam jau teko drauge dirbti LNK muzikiniame realybės šou. Nors būsimas šou vedėjas sakė neturįs misijos jos užgožti, juokaudamas prasitarė, kad jau seniai svajoja ją „atmušti“ nuo mylimojo Deivido Meškausko.

„Ščiogolevaitė yra kaip išdžiuvusio šieno krūva. Reikia tik mažos kibirkšties ir žiūrėk jau gaisras baisus, viskas dega“, – kalbėjo jis bei pridūrė, kad Rūta, nuostabi moteris, su kuria smagu dirbti drauge.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją