„Mums jau įprasta matyti, kad vedėjų poroje dažniausiai būna jis ir ji. Iš pradžių ir mes Mariui Jampolskiui į porą norėjome surasti vedėją merginą, tačiau po to šovė mintis: kodėl gi nebūti originaliems ir prie ambicingo projekto vairo nepastatyti dviejų charizmatiškų vyrų vedėjų?“ – pasakojo viena iš projekto prodiuserių Laura Paukštė. Anot jos, konkurso „Lietuvos daina“ dalyvius vertins „jaunoji“ ir „brandžioji“ komisija, todėl Algiui Ramanauskui teks valdyti išties įvairią publiką, o M. Jampolskiui - pristatyti dainas ir atlikėjus.

„Algis jau yra vedęs „Nacionalinę muzikos lygą“ ir pasižymi puikiomis žiniomis apie muziką, tad projekto komisija tikrai sulauks jo šmaikščių, o kartais gal ir nepatogių klausimų“, - pridūrė L. Paukštė.

Būsimas „Lietuvos dainos“ vedėjas A. Ramanauskas sakė, kad sužinojęs, su kuo teks vesti projektą, apsidžiaugė. „Marius Jampolskis – vienas geriausių Lietuvos renginių vedėjų. Galiu tik pasidžiaugti, kad rudenį pradėsime dirbti kartu“, - kolegą gyrė A. Ramanauskas.

Paklaustas, ar du šmaikštūs ir ambicingi vyrai, atsidūrę vienoje scenoje, nepradės tarpusavyje konkuruoti, LNK televizijos veidas Algis Ramanauskas nedaugžodžiavo: „Aš ne toks žmogus, kad man reiktų su kažkuo konkuruoti. Nors šiaip konkurencija man nebaisi“.

Konkursas „Lietuvos daina“ sieks suburti ir senus, ir jaunus talentingus kūrėjus bei atlikėjus, kurie Lietuvos žmonėms galės pristatyti geriausias savo dainas. „Gerų dainų turime daug – tiek sukurtų lietuvių, tiek ir užsienio autorių, tačiau pats laikas būtų išrinkti tą vienintelę, kuri taptų mylimiausia Lietuvos daina“, - sakė projekto prodiuserė L. Paukštė.

Naujas muzikinis projektas „Lietuvos daina“ – jau nuo naujojo LNK televizijos sezono.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją