Pristatydamas dainą A. Mamontovas sakė: „Šios dainos istorija labai simboliška. Ją dainą parašiau dar 2001 m., kai pirmą kartą lankiausi Honkonge. Plaukdamas keltu iš Kaulūno į Honkongą išvydau nuostabų vaizdą ir galvoje aiškiai suskambo pirmas dainos posmelis, su muzika ir su žodžiais, o paskui beliko tik išvynioti siūlą ir parašyti visą dainą. Taip išėjo, kad šitiek metų nesugalvojau, kur tą dainą galėčiau panaudoti, o kai pradėjome filmo „Amaya“ filmavimą supratau, kad „World Is Full of Love“ yra skirta būtent šiam filmui, nes tai daina, parašyta Honkonge ir apie Honkongą.“

Filmas „Amaya“ pasakoja apie romantiką Polą, kuris po dramatiško išsiskyrimo su mylimąja leidžiasi į klajones po pasaulį. Prabėga treji metai ir Polas atsiduria Honkonge. Čia likimas vyrą suveda su trimis moterimis, kurios padeda Polui išgyventi dar nepatirtas žodžių „meilė“, „ilgesys“, „džiaugsmas“, „išsiskyrimas“ prasmes ir iš naujo atrasti gyvenimo pilnatvę.

Filmą kūrė studija „Krukfilms“ (Latvija), bendradarbiaudama su studija „October Pictures“ (Honkongas). Finansavimą filmui skyrė privatūs investuotojai, jo gamybą rėmė Latvijos nacionalinis kino centras.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją