Olandijos futbolininkai rungtynėse įžvelgė ir kitų arbitro klaidų.

Dviejų puikių progų įvarčiui pelnyti neišnaudojęs A. Robbenas H. Webbui priekaištavo dėl Carlesui Puyoliui neskirtos pražangos, kai antrojo kėlinio pabaigoje Olandijos futbolininkas išsiveržė prieš Ispanijos vartus, o gynėjas esą prieš jį prasižengė. C. Puyoliui tai galėjo būti antroji geltona kortelė, kuri užbaigtų jo pasirodymą mače, rašo soccernet.com.

„Kai turėjau savo antrąją galimybę, arbitras turėjo C. Pyoliui parodyti geltoną kortelę ir skirti baudos smūgį. Jis esą suteikė mums pranašumą nestabdydamas žaidimo, tačiau taip nebuvo, nes aš jau nebeturėjau erdvės iki vartininko ir neturėjau, kur judėti. Kaip žaidėjas, likus 10 minučių iki pasaulio čempionato finalo pabaigos, tu visada stengiesi užbaigti ataką iki galo“, – savo sprendimo po pražangos negriūti ant vejos, o pabandyti užbaigti ataką motyvavo A. Robbenas.

„Pasaulio čempionato finalui reikia atitinkamo – pasaulinio – lygio arbitrų“, – pridėjo puolėjas.

A. Robbenas pripažino, kad pirmosios šimtaprocentės galimybės metu jis pats padarė klaidą.

„Pirmosios progos neišnaudojimas buvo mano paties klaida. Pritrūko kantrybės. Turėjau su kamuoliu apeiti vartininką, o ne taip nevykusiai smūgiuoti“, – apgailestavo pasaulio vicečempionas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją