Tą kartą Fernando Torreso vienintelis įvartis nulėmė ispanų pergalę Europos čempionato finale, tačiau Pietų Afrikos Respublikoje dabar vykstančiame Pasaulio futbolo čempionate vokiečiai atrodo kur kas geriau ir įspūdingu pasirodymu jau sugebėjo išsiųsti namo tokias komandas kaip Anglija ir Argentina.

Kalbėdamas spaudos konferencijoje Miuncheno „Bayern“ puolėjas, teigė, jog Vokietijos rinktinė dar nepamiršo pralaimėjimo ir yra pasiruošusi už tai atsilyginti Pasaulio čempionate.

„Ispanai neabejotinai yra geresni nei anglai ar argentiniečiai. Jie turi fantastišką komandą. Aš mačiau jų rungtynes su Paragvajumi ir jie atrodė nesustabdomi bei neįveikiami. Tačiau mes turime pasinaudoti jų silpnosiomis vietomis“.

M.Klose taip pat pridūrė, jog nereikia tikėtis panašaus žaidimo į prieš du metus vykusį Europos futbolo čempionate.

Žaidimas bus visiškai kitoks. Žaidėjai pasikeitė, komandų sudėtys tapo kitokios ir aš manau, jog mes pasiruošėme geriau“, - kalbėjo vokietis.
Šiuo metu M.Klose pasaulio futbolo čempionatuose yra pelnęs 14 įvarčių ir susilygino su kitu Vokietijos futbolininku – legendiniu Gerdu Mulleriu. Rezultatyviausias vis dar išlieka brazilas Ronaldo, savo sąskaitoje turintis 15 taiklių smūgių.