Praėjusį sezoną D.Lavrinovičius Eurolygoje per rungtynes aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 20 minučių, surinkdavo 11,1 taško (60,2 proc. dvit., 41,2 proc. trit.), atkovodavo 4,5 bei perimdavo po 1 kamuolį ir atlikdavo 1,2 rezultatyvaus perdavimo.

Panašūs 30 metų 212 cm ūgio puolėjo rodikliai buvo ir Ispanijos pirmenybėse - 9,5 pelnyto taško (58,3 proc. dvit, 37,9 proc. trit.), 4,2 sugriebto kamuolio, 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir 1,1 blokuoto metimo.

Taip pat skelbiama, kad į "Fenerbahce Ulker" klubą perėjęs vyriausiasis treneris Nevenas Spahija paskui save baigia prisivilioti ir vieną Valensijos "Power Electroncics" klubo lyderių Matthew Nielseną. N.Spahija su 32 metų puolėju iš Australijos kartu dirbo ir Vilniaus "Lietuvos Ryto" klube.

Praėjusį sezoną M.Nielsenas Europos taurės varžybose vidutiniškai pelnydavo 10,1 taško, atkovodavo 5,2 kamuolio ir atlikdavo 2,6 rezultatyvaus perdavimo. Australas tapo naudingiausiu turnyro finalo žaidėju.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją