„Aš nežinau net ką pasakyti. Šie žmonės yra verti būti pusfinalyje“, - sunkiai rinko žodžius O. Tabarezas.

„Mes šiandien neatrodėme gerai, tačiau, manau, būtų neteisinga, jei mes būtume iškritę iš turnyro po 11 metrų baudinių serijos“, - kalbėjo Urugvajaus rinktinės treneris.

„Žaidėjų puikus tarpusavio ryšys – komandos stiprybė, todėl mes didžiuojamės tai turėdami“, - gyrė savo auklėtinius O. Tabarezas.

„Taip, dabar mes švęsime, tačiau ne per daug, nes turnyro pusfinalyje mūsų laukia olandai ir mes juos norime įveikti“, - baigė pokalbė strategas.

Tuo tarpu Ganos rinktinės vyriausiasis treneris M.Rajevacas teigė, kad Urugvajui šiose rungtynėse sėkmė šypsojosi labiau nei jo vadovaujamai komandai.

„Manau, kad mes turėjome daugiau galimybių laimėti, tačiau tai yra futbolas“, - neslėpė apmaudo serbas.

„Mes jautėme didžiulę paramą ir jei būtume laimėję – tai būtų pasaka, tačiau dabar noriu pasveikinti Urugvajaus rinktinę“, - kalbėjo Ganos treneris.

„Tai buvo labai sunkios rungtynės, nes mes ir aštuntfinalyje rungtyniavome 120 minučių. Pratęsimo pabaigoje turėjome istorinį šansą patekt iį pusfinalį, kuomet tereikėjo pelnyti 11 metrų baudinį“, -apgailestavo M.Rajevacas.

„Afrika įkvėpė mus ir mes turime didžiuotis tuo, ką pasiekėme. Tai yra sportas ir nei viena komanda nenusipelno pralaimėti tokiu būdu. Šiandien sėkmė lydėjo Urugvajų“, - baigė pokalbį Ganos treneris.