Prieš artėjantį mačą Vokietijos rinktinės gynėjas Philippas Lahmas nesusilaikė neįgėlęs varžovams ir priminė jiems tą nesėkmę.

„Žinome, kad Pietų amerikiečiai yra labai temperamentingi. Šeštadienį pasižiūrėsime, kaip jie susitaikys su dar viena nesėkme“, – užtikrintus vokiečių kapitono žodžius cituoja soccerway.com.

Panašu, kad užtikrinta pergalė 4:1 aštuntfinalyje prieš Angliją, labai sustiprino Vokietijos futbolininkų pasitikėjimą savo jėgomis. Ir Ph. Lahmas to neslepia.

„Turime pagaliau įrodyti, kad galime nugalėti stiprias komandas, tokias, kaip Argentina, Brazilija ar Ispanija. Nėra abejonių – šie oponentai tikrai yra pajėgesni nei anglai. Anglijos komanda turėjo akivaizdžių silpnybių ir tai matėsi grupių varžybose. Argentina yra gerokai galingesnė ir stipresnė. Ji turi mažai silpnų vietų, vis dėlto jos tikrai yra“, – sakė Ph. Lahmas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją