„Galime žaisti kur kas geriau, nei tai darėme iki šiol. Pasiekdavome rezultatus, tačiau kol kas dar neparodėme, kokia komanda esame ir kokį futbolą galime žaisti“, – FIFA svetainei internete teigė saugas.

Olandai čempionate laimėjo visas ketverias žaistas rungtynes, tačiau įspūdingo žaidimo, sužavėjusio aistruolius per 2008 metų Europos čempionatą, nedemonstravo.

„Kontroliavome eigą visuose mačuose, tačiau, galvoju, kad mes vis dar galime pagerinti savo žaidimą ir tikiu, kad taip ir bus“, – tikino E. Elia.

Amsterdamo „Ajax“ mokyklos auklėtinis, dabar rungtyniaujantis Vokietijos „Hamburger SV“ klube 23 metų E. Elia tapo vienu iš malonių turnyro atradimų. Nors aikštėje paprastai pasirodydavo po keitimo, savo minutes saugas išnaudodavo energingu žaidimu, kėlusiu nemažai rūpesčių oponentams.

„Jaučiu, kad aikštėje savo darbą atlieku neblogai. Noriu tęsti tokį pasirodymą ir toliau“, – pasitikėjimo savo jėgomis neslėpė futbolininkas, pridūręs, kad brazilų vardas nekelia baimės nei jam, nei komandos draugams.

„Atvykę čia, į Pietų Afriką, turėjome tik vieną mintį galvose – pasiekti finalą. Nesijaudiname nei dėl brazilų, nei dėl jokio kito priešininko, nes tiesiog norime žaisti savo žaidimą. Atvykome tapti pasaulio čempionais ir darysime viską, kad pasiektume savo tikslą“, – sakė E. Elia.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją