Kitoje kovoje rusą įveikė Muradynas Kušchovas iš Ukrainos ir J. Rudavičius prarado galimybę kovoti dėl bronzos medalio, informuoja mūsų šalies imtynių federacija.

„Nepaisant pralaimėjimo, labai džiaugiuosi Jonu. Vyras padarė didelę pažangą. Šiemet jis šalies čempionate užėmė antrą vietą ir, būdamas vienuoliktoku, jau iškovojo aukso medalį Lietuvos jaunimo čempionate. Žinoma, su pietiečiais jam dar sunku kovoti, tačiau nenuleidžiame rankų ir dirbsime toliau. Džiaugiuosi, kad pavyko parodyti, jog ir provincijoje galima išugdyti gerą imtynininką“, - pasakojo treneris Z. Komskis iš Pagėgių.

Ketvirtadienį startuoja čempionato moterų imtynių turnyras. Lietuvai atstovaus Sima Žiogaitė (51 kg) ir Indrė Bubelytė (55 kg). Sima ant imtynių kilimo kovos liepos 1 dieną, o Indrė liepos 2-ąją.

Liepos 3 ir 4 dienomis jėgas išmėgins „klasikai“: Ramūnas Dagys (55 kg), Artūras Sekus (60 kg), Eivydas Sekus (66 kg), Laimonas Gečas (74 kg) ir Marijus Grygelis (120 kg).

Vienas geriausių jaunimo amžiaus grupės imtynininkų Vilius Laurinaitis (96 kg) prieš čempionatą patyrė kojos traumą ir trenerių sprendimu varžybose nedalyvaus.

„Tegul Vilius atsigauna, išsigydo traumą ir ruošiasi pasaulio imtynių jaunimo čempionatui, kuris vyks Budapešte liepos 20-25 dienomis“, - trenerių sprendimą komentavo rinktinės strategas Olegas Antoščenkovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją