Tik likus žaisti 6 min. Wesley Sneijderis įtvirtino olandų pranašumą 2:0, o santykį jau per teisėjo pridėtą laiką nuo 11 metrų atžymos sušvelnino Robertas Vittekas.

„Galvoju, kad turėjome nuspręsti rungtynių likimą gerokai anksčiau, – po mačo žurnalistams savo rūpesčius atskleidė B. Van Marwijkas. – Turėjome progų iškart po pertraukos, tačiau jų neišnaudojome. Slovakai tuomet perėmė iniciatyvą ir M. Stekelenburgas ne kartą gelbėjo mus“.

Pirmąsias rungtynes čempionate starto vienuolikėje pradėjęs A. Robbenas, kuris tik neseniai išsigydė traumą, žurnalistams neslėpė džiaugsmo dėl sėkmingo pasirodymo.

„Be abejo, labai smagu sužaisti tokias rungtynes pirmame strate po traumos. Niekad nežinai, kaip įvykiai susiklostys toliau, bet kol kas esu labai patenkintas savo pasirodymu. Rungtynės mums buvo nelengvos, tačiau niekas neprisimins, kaip mes jas laimėjome. Svarbiausia yra tai, kad nugalėjome ir patekome į kitą etapą.

Dar turime parodyti savo tikrą lygį. Manau, kad visi tikimės ketvirtfinalyje kautis su brazilais ir, jei norime pasiekti gerą rezultatą su jais, turime pasitempti“, – teigė A. Robbenas.

Slovakijos komandos strategas Vladimiras Weissas po mačo baksnojo pirštu į neišnaudotas progas.

„Turėjome tris puikias progas antrajame kėlinyje, kai atsilikome 0:1, ir jei R. Vittekas būtų išnaudojęs savo šansus, viskas galėjo baigtis kitaip. Manau, kad nė vienas treneris negali būti patenkintas pralaimėjęs, ypač, kai jo komanda turėjo tris nuostabias progas mače su Olandija. Vis dėlto aš esu patenkintas savo žaidėjais, nors tikiu, kad jie galėjo žaisti geriau“, – kalbėjo slovakų vyriausiasis treneris.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją