„Iš pradžių maniau, kad R. Rosetti pasakys, jog įvarčio nebuvo, tačiau vėliau pamačiau, kad jis įskaitytas, apsidžiaugiau ir puoliau džiaugtis su komandos draugais“, – epizodą prisiminė C. Tevezas.

Tuo metu Meksikos komandos aistruoliai šėlo, stebėdami kartojimą vaizdo ekranuose Johanesburgo stadione, kur aiškiai matėsi, kad argentinietis prieš smūgį atsidūrė nuošalėje. Tačiau R. Rosetti atšaukti savo sprendimo jau nebegalėjo, nes FIFA draudžia vadovautis vaizdo peržiūromis. FIFA atstovai pirmadienį pareiškė, kad likusiose rungtynėse stengsis uždrausti tokius vaizdo kartojimus stadionuose.

„Žinau, kad buvau nuošalėje. Suprantu, kad tai egoistiška, tačiau kol arbitrai tokius įvarčius įskaito, tol tai tenkina tiek mane, tiek komandą“, – tikino puolėjas.

Ketvirtfinalyje Argentinos rinktinė, kaip ir planetos pirmenybėse prieš ketverius metus, kovos su Vokietijos futbolininkais.

„Komanda auga sulyg kiekvienu maču, stiprėja, mes galime nugalėti ir tai yra svarbiausia. Mes galime laimėti pasaulio čempionatą“, – drąsinosi C. Tevezas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją