Per valandą trukusį pasirodymą bent trumpam buvo įžiebtos visos scenoje buvusios lempos, o vokalistas Luke‘as Steele'as scenoje pasirodė pasipuošęs auksu tviskančia saulės formos karūna. Futuristinius kostiumus mikliai keičiančios šokėjos ir kosminės kelionės vaizdo projekcijos - gal ir banalokos, bet garantuotą įspūdį paliekančios šou detalės.

Pirmam ir vieninteliam bisui „Empire of the Sun“ pasirinko savo garsiausią kūrinį „Walking on a Dream“. Nors publika ir maldavo, antrajam bisui išdidūs australai nebepasirodė.

Šalčininkų rajone Norviliškėse tradicinis muzikos ir meno festivalis „Be2gether“ vyks iki sekmadienio vakaro. Į ketvirtą festivalį atvykusieji galėjo įsitikinti, kad tradicijos čia puoselėjamos - šis festivalis išsaugojo pirmojo „Be2gether“ išvaizdą ir nuotaiką. Po ilgalaikio lietaus pasitaisęs oras tapo tikra dovana renginio organizatoriams ir gerbėjams - palapinių miestelis prie festivalio teritorijos dygti pradėjo jau nuo ryto.

Į paties renginio teritoriją publika eiti neskubėjo. Labiau nei prasidėjęs veiksmas keturiose festivalio scenose, susirinkusiuosius domino apsiuostymas palapinių miestelyje, į kurį galima neštis savo maistą ir gėrimus.

Vakarėjant publika ėmė neskubėdama rinktis ir pagrindinėje - muzikos zonoje. Tradiciškai pradžia buvo vangi. Aikštėje šalia Norviliškių pilies susirinkusius pirmuosius festivalio svečius labiau nei muzika domino futbolas. Tiesa, jo stebėjimui sąlygos buvo apgailėtinas. Penktadienio Pasaulio futbolo čempionato kovos buvo demonstruojamos per kelis kompiuterių monitorius ir nedidelį ekranėlį. Nors juose nebuvo lengva ką nors įžiūrėti, norinčių stebėti rungtynes tarp Brazilijos ir Portugalijos ekipų buvo daugiau, nei klausytis lietuvių grupės I.R. Didžiojoje Kelio scenoje.

Po truputį festivalis atgyti ėmė apie pusė aštuntos vakaro. Iš pradžių mažesniojoje Pilies scenoje publiką pralinksmino nuoširdžiai provincialūs linksmuoliai iš Baltarusijos „Liavon Volski“, o prieš devynias jau visai rimtai publiką už ausų pastvėrė elektroninės muzikos atlikėjai „WhoMadeWho“ iš Danijos. Vėliau didžiojoje scenoje koncertavo „Skamp“, o mažojoje - „Casiokids“.

Nuotraukų galerijoje festivalio svečiai:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją