Tiesa, trečiadienio vakaras buvo antroji proga M. Petruškevičiui ir A. Latvytei iš arčiau pažvelgti į Holivudo žvaigždę, mat bičiuliai dar trečiadienį dieną svečių teisėmis dalyvavo spaudos konferencijoje, kurios metu B. Willisas atskleidė daugybę reklaminės kampanijos, kurioje pats aktyviai dalyvauja, detalių.  

Aktoriaus Bruce'o Williso viešnagė Varšuvoje pateisino stilisto M. Petruškevičiaus ir jo bičiulės verslininkės Almos Latvytės lūkesčius su kaupu. Tą po susitikimo liudijo Manto emocijos. „Stresas ir jaudulys jau praėjo, atslūgo, viskas įvyko taip, kaip ir planavome“, - džiaugėsi stilistas.

Garsenybė Varšuvoje viešėjo neatsitiktinai. Jis pristatė „Sobieski“ ženklo kampaniją „Truth in vodka“, skirtą Lenkijos rinkai. Dėl alkoholio reklamos apribojimų mūsų šalyje šios kampanijos su B. Willisu lietuviai žiniasklaidoje neišvys.

Manto manymu, jam ir Almai labai pasisekė, mat atvykę į vieną Varšuvos klubą, kuriame ir buvo suplanuotas B. Williso pasirodymas, jiedu gavo juodąsias rankos juosteles, su kuriomis turėjo galimybę patekti į VIP zoną. Priešingai nei kiti keli šimtai svečių, segėjusių raudonos spalvos rankos juosteles, juodąsias gavo tik aštuoni žmonės. Tarp jų buvo ir laimės kūdikiais save vadinantys Mantas ir Alma.

„Vos mes atėjome prie įėjimo į VIP zoną, Bruce'as Willisas iškart prie mūsų priėjo ir pasakė, kad jam malonu mus čia matyti. Paprašiau jo nusifotografuoti kartu, o jis nedvejojęs sutiko“, - įspūdžiais po įsimintino susitikimo dalijosi Mantas.

Kaip paaiškėjo vėliau, apsaugininkai įspėjo susirinkusiuosius, kad fotografuotis su garsenybe nebus galima. Sunku paaiškinti, kodėl žinomas aktorius ryžosi įsiamžinti drauge su M. Petruškevičium ir A. Latvyte. Patys bičiuliai tokį įvykį laiko sėkme.

„Varšuvoje Bruce'as su niekuo nesifotografavo, tačiau mums pavyko. Paklaustas, ar galime nusifotografuoti drauge kelis kartus, Bruce'as maloniai sutiko pozuoti“, - tikino jis.

Pasak stilisto, vakarėlio svečiai veržte veržėsi į VIP zoną, tačiau savo tikslo nė vienas nepasiekė „Prieti prie B. Williso buvo praktiškai neįmanoma, o mums pavyko. Aš iš tiesų labai tuo džiaugiuosi. Jis spaudė man ranką, pasiteiravo, kaip laikausi, susidaužėme stiklinėmis, o tuomet jau jis paragino mus drauge nusifotografuoti“, - kalbėjo M. Petruškevičius.

Paklaustas, koks iš arti jam pasirodė B. Willisas, Mantas aktoriui negailėjo komplimentų: „Labai nuoširdus ir fainas. Esu laimingas, kad turėjau galimybę apsikabinti su tokia žvaigžde. Savo toną tikrai išlaikiau“, - džiaugėsi M. Petruškevičius ir pridūrė apgailestaujantis, kad profesionalūs fotografai į VIP zoną nebuvo įleidžiami. „Yra tokios nuotraukos, kokios yra. Svarbiausia, kad jos nesumeluotos, o tikros. Džiaugiuosi, kad pasiekiau savo tikslą ir pagaliau turiu tai, apie ką seniai galvojau“, - pokalbį baigė jis.

M. Petruškevičius ir A. Latvytė su Bruce'u Willisu – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją