Savo sukurtus knygų viršelius jpg formatu siųskite el. paštu zaidimai@delfi.lt iki liepos 21 dienos. Atsiųstus viršelius publikuosime šiame rašinyje.

Suknistas gyvenimas – idealus akstinas išnešti muilą į kitą pasaulį! Šią mintį kartą įsileido Maksas – šiek tiek ekscentriškas jaunuolis su ironiška šypsenėle paniurusioje fizionomijoje, truputį poetas, truputį pakvaišėlis, bet apskritai – eilinis žmonių giminės atsovas, kuriam pavyko pasprukti iš nuobodžiaujančio Pasaulio... „kaip anglui“: neatsisveikinant, bet ir netrankant durų...“

Trečdalį knygos, kuris labiau įkvėptų Jus sukurti šios knygos viršelį ar tiesiog leistų maloniai praleisti valandą skaitant, galite atsisiųsti iš čia.

Tramvajumi iškeliavęs (netyčia!) iš kasdienybės į savo sapnų miestą Echą, Maksas atranda naują realybę: mistišką, neįtikėtiną ir užburiančią! Tokie niekniekiai kaip išmokti vietoj žemiškų svaigalų vartoti Džubatiko kvaitalą ar įprastus rusiškus keiksmažodžius iškeisti į, patikėkite, turtingą vietinį leksikoną, pasisektų kiekvienam „užuodusiam“, kad nykus gyvenimas virsta nesibaigiančiu nuotykiu!

Atkeliavęs į Echą Maksas įsidarbina Slaptosios paieškos tarnyboje, kurios kandūs, vienas kitą draugiškai per dantį traukiantys sekliai narplioja mistinius detektyvus.

Fantastinės būtybės, tiriamos Slaptųjų Ordinų bei jų Magistrų istorijos priverčia mūsų žemietį Maksą išmokti burti ir atrasti savo antgamtines galias. Na kad ir pritrėkšti vieną kitą niekšą jį apspjaunant!

Kas dar? Meilė – be romantiškų verkšlenimų, bet su kaitriais nuotykiais po žalia mėnesiena. Vakarėliai kiekvieno skoniui – nuo poezijos iki apsvaigusių triukų, kai įkišęs ranką į Plyšį tarp Pasaulių gali nugvelbti cigaretę iš atsitiktinio Žemės piliečio.

Žodžiu, ne veltui legendinio Makso Frajaus knygų serija, leidžiama milijoniniais tiražais Rusijoje, tapusi bestseleriu Ispanijoje, Vokietijoje, Anglijoje, vadinasi „Echo labirintai“ – į juos įsinarplioja ir fantazy žanro, ir nuotykių, ir gero humoro mėgėjai!

Čia galite pažiūrėti naujausius skaitytojų sukurtus viršelius knygai „Žalieji Išmos vandenys“



Naujausia serijos knyga „Žalieji Išmos vandenys“ įtrauks į naujus Slaptosios paieškos tarnybos nuotykius. Teks išsiaiškinti, kas ir kodėl Echo gyventojus vilioja į Tamsius Churono upės vandenis! Ne nusiskandinti, o tiesiog užmigti upės dugne! Mirties Mantiją nešiojantis Maksas šįkart pats paklius į mirtiną pavojų ir taps jauku nematomam Žaliųjų vandenų siaubūnui.

Jis užkerėdavo jūrų keliautojus savo begarsėmis dainomis. Seras Manga mano, kad ši būtybė turėjo kažkokią nuostabią dovaną, kažką panašaus į mūsų Begarsę kalbą. Pastarąjį kartą „Žaliojo Vandens gyventojas" tose vietose buvo pasirodęs prieš kokius penkis šimtus metų, o vėliau kažkur dingo: mirė, užmigo ar tiesiog nuplaukė prie kito kranto...

Niekas nematė šio siaubūno, bet seni Sumonio kapitonai pamena, kad, prieš jam pasirodant, įlankos vandenys iš tikrųjų pasidarydavo žali, ir jų protėviai žinojo, ką tai reiškia: reikia užsidaryti namuose ir neiti į lauką – kartais begarsės šios būtybės dainos galėdavo įvilioti į vandenį net tuos, kurie stovėdavo ant kietos žemės.

Parsisiųsk trečdalį knygos iš čia, perskaityk, pakliūk į „Echo labirintus“ ir sukurk viršelį naujausiai istorijai! Knyga su tavo viršeliu bus išleista rugpjūčio pradžioje!

Reikalavimai viršeliui:

• Kūrinius siųskite jpg formatu, adresu zaidimai@delfi.lt iki 2010 m. liepos 21 d.

• Galite siųsti nuotrauką, įvairia technika sukurtą piešinį, montažą.

• Knygos viršelio išmatavimai: aukštis 24 cm, plotis 16 cm.

• Tai turi būti jūsų sukurtas darbas, pilnai atsakote už kūrinio autorystę.

• Galite siųsti medžiagą (nuotrauką, piešinį) viršeliui arba jau pilnai sumaketuotą viršelį.

• Atkreipkite dėmesį, kad knyga yra fantazy žanro. Tikimės meninio, mistinio, jaunatviško viršelio, atspindinčio knygos turinį.

• Nurodykite savo kontaktinį telefoną ir amžių.

• Laimėtoją išrinks leidyklos „Nieko rimto“ atstovai. Jis bus paskelbtas DELFI svetainėje liepos 23 d. Taip pat su nugalėtoju susisieksime asmeniškai.

• Leidykla pasilieka teisę naudoti visą kūrinį arba jo fragmentą.

Pagrindinis prizas – 500 Lt honoraras ir penkios „Echo labirintų“ serijos knygos lietuvių kalba su Makso Frajaus autografu.

• Taip pat kai kuriuos autorius apdovanosime ir paskatinamaisiais prizais – naujausia knyga „Tamsieji Išmos vandenys“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)