“Ši rudens/žiemos kolekcija – tai naujos elegancijos suvokimo interpretacijos: universalumas derinamas su prašmatnumu, paprastumas su rafinuotumu ir jaukumu”, - sako dizainerė Jolanta Talaikytė.

Nauja rudens/žiemos kolekcija sukurta iš šiltų ir jaukių medžiagų. Krepinio pynimo, buklė vilnos rūbai suteikia jiems lengvumo ir jaukumo. Keitimosi bei žaismės efekto suteikia tafta, žakardas, atlasas, kurie atsispindi ir žaidžia šviesoje.

Kolekcijos autoriai šiuolaikinei moteriai siūlo viską, kas būtina rudens ir žiemos sezono garderobui: klasika dvelkiančių kostiumėlių, plonos vilnos puspalčių ir paltų, šventiniam vakarui skirtų sijonų ir korsetų ansamblių iš prabangių itališkų audinių, palaidinių su įspūdingomis detalėmis, rankų darbo šalių ir rankinių.

“Iš gero audinio kokybiškai pasiūti, įdomiai dekoruoti modeliai skirti elegantiškai, patogius rūbus vertinančiai moteriai,”, - sako Jolanta Talaikytė. “Tai ramybės, tylos ir elegancijos kolekcija”, - taip naujausius savo modelius apibūdina dizainerė.

Vilniaus modelių namų rudens/žiemos ‘2004 kolekcijoje dominuoja šį sezoną madingos spalvos: balta, auksinė ruda, kreminė, kerpės žalia, rūdžių raudona, durpių juoda.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją