Gaminamas ajoli taip: 3-4 česnako skiltelės sutrinamos, dedamas žalias trynys, viskas sutrinama. Po to po truputį pilama alyvų aliejaus (200 g), dedama druskos, citrinos sulčių ir šiek tiek šalto vandens.

Reikės:

4 skiltelių česnako
1 kiaušinio trynio
1 stiklinės augalinio rafinuoto aliejaus
žiupsnelis druskos
citrinos sulčių
šaukštelio vandens

Sutrinti česnaką, po truputį dėti trynį ir pilti aliejų, dar kartą viską gerai sutrinti, pagardinti citrinos sultimis ir druska, įpilti truputį vandens. Padažas turi būti gan tirštas, kaip majonezas.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją