Jei lėktuvas gali atlaikyti stipriausius vėjo gūsius, ekstremaliausias oro sąlygas, aukštį ir greitį, galite būti tikri, kad būsite saugus miegodamas pusapvalėje lovoje iš lėktuvo fiuzelažo. Per organinio stiklo plokšteles, įmontuotas plieno pjūvyje, galima net pažvelgti į vidų.

Darbo kambaryje vietoj įprasto kėdės galite pasistatyti lakūno kėdę, šiuolaikinės skraidymo mašinos sostą. Prie jos primontuoti ratukai, kad galėtumėte lengvai „pilotuoti“ po biurą. Nors neatrodo, kad metalinės dalys būtų patogiausia vieta atremti alkūnėms, ši trūkumą atperka minkšta sėdynė.

Daugiau sudėtinių detalių pareikalavo virtuvės salos konstrukcija. Šis hibridas pagamintas iš išorinių bei vidinių lėktuvo dalių: trapų, sparnų ir kitų estetinių bei struktūrinių elementų. Būtų smagu namuose turėti bent vieną tokį baldą, jau nekalbant apie visą baldų kolekciją orlaivių tema.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją